Quick Scan informatie beveiliging

Weet u welke security risico’s u loopt?

Weet u welke securityrisico’s u loopt? Maakt u zich zorgen over het verliezen van gevoelige klant data? Is uw continuïteit in gevaar door ransomware? Is uw organisatie voldoende beschermd tegen een aanval van een cyber-crimineel?  Weten uw medewerkers een phishing mail te herkennen?

Vraag de informatiebeveiliging Quick Scan aan om de organisatieweerbaarheid tegen (cyber) securityrisico’s te bepalen! 

Op basis van interviews met een aantal sleutelpersonen in uw organisatie worden de meest kritieke processen bepaald. De focus van deze scan ligt op de continuïteitsrisico’s van uw organisatie. Als basis gebruikt Gilde van Adviseurs hiervoor vaak het ISO27001 framework.  

Voor slechts € 799,-  onderkent Gilde van Adviseurs de belangrijkste beveilgingsrisico’s. In slechts een halve dag weet u waar uw voornaamste risico’s liggen.

Geen technisch verhaal, maar aanbevelingen in duidelijke taal over hoe u kunt voorkomen dat u gegevens verliest, of uw kostbare tijd moet besteden aan het herstellen van uw IT-omgeving. 

Deze quick scan Informatiebeveiliging is met name geschikt voor het MKB. 

Voor vragen of het aanvragen van de flyer met alle informatie mail naar info@gildevanadviseurs.nl. Of bel met een van onze adviseurs.

GILDE VAN ADVISEURS

Adres:

Lange Amerikaweg 81

kantoor 12 (2e verdieping)

7332 BP  Apeldoorn

info@gildevanadviseurs.nl

055 – 56 90 933

 

 

GILDE VAN ADVISEURS 2020 | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY