(C) ISO as a Service

Na het uitvoeren van de Quick Scan Informatiebeveiliging kan er behoefte zijn aan een meer permanentere vorm van ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging en continuïteit op de IT-omgeving. Gilde van Adviseurs helpt uw organisatie op dit gebied met diverse abonnementsvormen waarbij onze security experts inzetbaar zijn voor uw organisatie.

Deze inzet bestaat uit:

Beschikbaarheid: bij grote verstoringen benadert u ons om de verstoring zo snel mogelijk te verhelpen (a) Wij maken een inschatting wat en door wie de verstoring opgelost moet worden. (b) Wij zoeken de grondoorzaak van de verstoringen. Op basis van die analyse te zorgt Gilde van Adviseurs dat soortgelijke verstoringen in de toekomst niet weer voorkomen. Indien gewenst ondersteunen wij bij het tot stand brengen van een business continuïteit plan.

Integriteit & Vertrouwelijkheid: Wij controleren regelmatig of de staat van beveiliging van webapplicaties stabiel is en blijft. Wij zullen op regelmatige basis deze scan uitvoeren en als er significante zaken veranderen melden wij dat proactief. Ook zijn wij beschikbaar als er “vreemde of verdachte” activiteiten plaatsvinden op uw sites.

GILDE VAN ADVISEURS

Postadres

Hermesstraat 3

7321 EK  Apeldoorn

055 - 569 09 33

info@gildevanadviseurs.nl

 

 

GILDE VAN ADVISEURS 2020 | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY