Word lid van ons gilde

Hoe werken wij?

Gilden hebben vanaf de middeleeuwen tot eind 18e eeuw bestaan. In een gilde werd met name kennis en ervaring uitgewisseld. Nieuwe gildeleden werden opgeleid door de gildemeesters en andere leden van het Gilde. Verder behartigde het gilde de belangen van de gildeleden, en beschermde hen. Dit eeuwenoude principe gebruiken wij in deze moderne tijd om een sterk en hecht collectief te zijn waarmee we waarde toevoegen voor onze klanten en relaties.

Samen ben je meer, kun je meer, weet je meer!

Je bent als lid van het Gilde Zelfstandig met een hoofletter ‘Z’, vakkundig, ervaren en ondernemend.  En tegelijk wil je kunnen klankborden, je wilt jouw vakgenoten uitdagen, prikkelen en vooruit helpen en je bent bereid jouw netwerk te delen met de overige Gilde leden.

 

Wij werken, als gildeleden, graag samen om op die manier de beste oplossingen te bieden aan onze opdrachtgevers. Ieder gildelid voegt daarbij waarde toe met zijn/haar persoonlijkheid, vaardigheden en talenten.  Wij delen kennis, bedenken oplossingen en leveren diensten voor onze klanten. En niet in de laatste plaats … wij doen leuke dingen samen!

Samen zijn we sterker!

Alle opdrachten die we als Gilde of door onze samenwerking verwerven, worden vanuit Gilde van Adviseurs uitgevoerd. Samen zijn we sterker en hoe hechter het Gilde des te sterker zijn we samen. Ook voor onze klanten. Onze visie is altijd gericht op de lange termijn en goede relaties onderling en met onze opdrachtgevers.  

 

Onze samenwerking is gericht op het verwerven en uitvoeren van opdrachten, het uitwisselen van kennis en optimaal gebruik maken van elkaars netwerken. Een gildelid ben je niet exclusief maar wel actief. Je bent vrij om bij ons gildelid te worden, maar het is niet vrijblijvend!

Gildeleden doen waar ze goed in zijn, het Gilde doet de rest!

Waarom gildelid bij Gilde van Adviseurs:

  • Gildeleden bieden als collectief een groot netwerk en daarmee meer potentie.
  • Communicatie met – en acquisitie van klanten.
  • Ieder gilde lid is bereid elkaar te introduceren bij elkaars netwerk.
  • Sparren en leren van Gildemeesters en andere Gilde leden.
  • Ontmoeten en delen bij kennissessies, webinars en events.
  • Deelnemen aan Gilde-trainingen tegen kostprijs.
  • Actief meedenken met ontwikkelingen en ontwikkelen van diensten.
  • Gildeleden zijn per definitie preferred supplier van elkaar.

Interesse?

Gildeleden en relaties passen goed bij Gilde van Adviseurs wanneer

Je dezelfde kernwaarden onderkent: integriteit, openheid en transparantie, professionaliteit, onderling respect en je bent daarop aanspreekbaar!

Je hebt iets toe te voegen aan Gilde van Adviseurs, zoals nieuwe kennis, vaardigheden, persoonlijkheid of je netwerk.

Samen werken?

Als gildelid, of misschien wel als opdrachtgever? Laten we dan afspreken voor een persoonlijke kennismaking en een kop koffie! Mail ons op info@gildevanadviseurs.nl en we maken een afspraak.

GILDE VAN ADVISEURS

Adres:

Lange Amerikaweg 81

kantoor 12 (2e verdieping)

7332 BP  Apeldoorn

info@gildevanadviseurs.nl

055 – 56 90 933

 

 

GILDE VAN ADVISEURS 2020 | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY