Wim Pauw

In diverse rollen, bij diverse profit- en non profit organisaties ben ik verantwoordelijk voor (non financial) Risk, (IT) Security en Compliance. En voor het optimaal laten functioneren van multidisciplinaire R&C- en projectteams in complexe (Lean / Agile / Safe) omgevingen. Ik draag ook graag operationeel m’n steentje bij en kan uitstekend schakelen tussen disciplines en hiërarchische niveaus. Dat doe ik op een pragmatische manier met heldere communicatie en oog voor het gehele pallet aan stakeholders en de verschillende belangen zonder mijn doelen uit het oog te verliezen.

Als manager sta ik graag tussen mijn mensen en betrek ik hen bij wat ik doe. Ik heb ervaring met het coachen van medewerkers en teamleiders op verschillende niveaus en stimuleer persoonlijke ontwikkeling.

Ik realiseer graag impact vanuit het ‘niet bestaande’ en doe dat met passie en humor. 
Graag zet ik mijn brede kennis en ervaring in, zodat ik teams en organisaties meehelp in hun ontwikkeling naar het gewenste niveau van volwassenheid.

Verder ben ik spreker, auteur van diverse artikelen over risicomanagement en hoofddocent / Academic Director bij TIAS (Tilburg University).

WIM PAUW

06 – 2290 0101

wim.pauw@gildevanadviseurs.nl

GILDE VAN ADVISEURS

Adres:

Lange Amerikaweg 81

kantoor 12 (2e verdieping)

7332 BP  Apeldoorn

info@gildevanadviseurs.nl

055 – 56 90 933

 

 

GILDE VAN ADVISEURS 2020 | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY